XBody Militari Residence – antrenament EMS

Fiind foarte eficient, cu focus în tratarea celulitei, antrenamentul EMS BodyFit te poate ajuta, cu adevărat în reducerea celulitei, diminuând efectul spongios și eliminând aspectul de coajă de portocală, prin stimularea profundă a muşchilor și creşterea masei musculare. Antrenamentul EMS va avea ca efect imediat întărirea ţesutului conjunctiv, îmbunătăţirea circulaţiei şi culorii pielii cu influenţarea pozitivă a metabolismul şi arderea grăsimilor. Se obţine o textură mai puternică şi mai fortifiată a pielii și o detoxifiere rapidă în urma drenajului limfatic crescut.

Tonifierea activă a muşchilor va reduce celulita

Antrenamentul regulat, cu un nivel crescând de intensitate, este foarte important pentru a ajunge la muşchi bine tonifiaţi şi pentru a reduce grăsimea corporală. Când muşchii sunt bine definiţi, reuşesc să întărească pielea situată deasupra lor, se obține astfel un aspect neted şi frumos. Cu toate acestea, nivelul necesar de intensitate a pregătirii, este rareori atins prin antrenamente tradiţionale sau prin exerciţii fizice pentru tonifiere. Cu antrenamentele EMS, stimularea electrică va permite antrenarea la un nivel mai ridicat a unor grupe mai mari de muşchi. Acest lucru va duce la reducere într-un mod eficient a depozitelor de grăsime de pe şolduri şi fese. Pe scurt – EMS xBody – un aparat genial pentru „eliminarea celulitei”.

Îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi a drenajului limfatic

Reducerea celulitei este de asemenea, îmbunătăţită prin efectele de comprimare cauzate de purtarea echipamentului special conceput pentru antrenamentele EMS. Acesta are efect direct asupra circulaţiei sângelui, precum şi eliminării din organism a deșeurilor rezultate în urma proceselor metabolice.

Comments

comments

Strada Rezervelor 64
Roșu 077042 IF RO
Direcții

Tipul afacerii

Articol Region:
Servicii intr-o locatie fizica
Luni - Vineri 9:00 - 21:00 Sâmbătă 9:00 - 15:00 Dumincă - închis