Filtro – filtre de apă

Apă de calitate, direct acasă, la costuri foarte mici

FILTRO.ro este un magazin exclusiv online care comercializează sisteme de filtrare a apei potabile, dar și soluții de filtrare anticalcar, a apei de duș sau soluții complexe pentru toată casa. De asemenea, avem și o gamă completă de consumabile și accesorii pentru sistemele de filtrare comercializate.

Ne-am propus să selectăm cu atenție numai produse de calitate, cu un design modern și la prețuri accesibile. Țelul nostru este să aducem în casa fiecărei persoane o apă perfectă la un preț accesibil.

Suntem prompți și serioși, lucrăm cu stocuri proprii și oferim clienților noștrii informații complete prin email, telefon sau social media.

Orice comandă plasată este preluatăîn cel mai scurt timp, iar livrarea coletelor se face prin curierat rapid, în 24-48 de ore în principalele orase și 48-96 de ore oriunde în țară. Am selectat și testat cu atenție fiecare produs pentru a ne asigura că respectă standardele de calitate superioara. Oferim o garanție extinsă de 3 ani de zile pentru sistemele de filtrare comercializate.

Pentru comenzile cu adresa de livrare în cartierul Militari Residence sau celelalte cartiere din apropiere, dar și în toată comuna Chiajna, livrarea se poate face în aceeași zi, gratuit.

Produsele FILTRO.ro se adresează tuturor persoanelor care doresc să obțină o apă de calitate, direct acasă, la costuri foarte mici.

Vă invităm pe site pentru a studia oferta noastră și vă stăm la dispoziție cu orice întrebare.

Comments

comments

Tipul afacerii

Articol Region:
Servicii la domiciliul clientului sau online