Clinica stomatologica DIPA Dental

Prin intermediul medicilor nostri, va oferim o gama larga de servicii stomatologice, la cea mai inalta calitate, cu maxima seriozitate si profesionalism. Fie ca este vorba de profilaxie estetica dentara, protetica, chirurgie, implantologie, endodontie, ortodontie, veti beneficia de avantajele datorate tehnologiilor moderne, informatiilor de ultima ora in medicina dentara, de priceperea , grija si competenta medicilor nostri.
Ficare caz va fi analizat atent si detaliat, luindu-se in considerare toate particularitatile acestuia, astfel incat, impreuna cu pacientul si la un pret corect sa poata fi aleasa si pusa in practica solutia de tratament optima.
Va asteptam, cu drag, intr-un cadru placut, relaxant, curat, functional, unde veti primi tratamente de calitate, informatii utile si recomandari privind igiena orala, prevenirea anumitor afectiuni dentare, cum ar fi caria dentara, gingivita, boala parodontala etc..
Clinica dispune de doua cabinete, dotate cu tehnologie moderna, sala de asteptare pentru fiecare cabinet in parte, serviciu de sterilizare profesional, instrumentar si aparatura de ultima generatie.
Vom incerca permanent sa venim in intampinarea dorintelor si nevoilor dumneavoastra si prin intermediul ofertelor si reducerilor la anumite tipuri de servicii de medicina dentara despre care va vom informa fi periodic.

Comments

comments

Adresa:
Militari Residence, str. Rezervelor, nr. 89
Strada Rezervelor 89
Roșu 077042 IF RO
Direcții

Tipul afacerii

Articol Region:
Servicii intr-o locatie fizica
Luni - Vineri 14:00 - 20:00